AFSPRAAK

U kunt bellen om een afspraak te maken (035-6940777) of dat per mail doen (homeopathie@de-wingerd.com). Per mail kunt u uw voorkeuren voor bepaalde tijdstippen vermelden.
Voor het maken van een afspraak heeft u geen doorverwijzing van uw huisarts nodig.
Er is geen telefonisch spreekuur en u kunt altijd een boodschap inspreken. Ik bel u vanzelfsprekend terug.

BEHANDELING

De consulten kunnen in duur variëren.
Het 1e consult duurt om en nabij 1 uur tot 5 kwartier.
De vervolgconsulten duren een half uur tot een uur.

Een vervolgconsult volgt ongeveer 3 tot 4 weken na het 1e consult. Afhankelijk van het verloop van de behandeling zullen periodes tussen de consulten variëren van 4 tot 8 weken.
In acute situaties is in doorsnee snel resultaat te verwachten.
Bij chronische klachten kan dat soms ook, maar vaker vindt een genezingsproces geleidelijk plaats. Bepalend is vooral of een echt goed passend homeopathisch geneesmiddel gevonden wordt. Dat is ook de reden waarom consulten rond een uur kunnen duren.

Tijdens de behandeling zijn er geen beperkingen met betrekking tot voeding of leefwijze, met uitzondering van extremen.

MEDICIJNEN

Na het consult krijgt u in de meeste gevallen het homeopathisch middel mee. Het zijn nagenoeg altijd een paar korrels die u slechts 1x per 2 à 4 weken hoeft te gebruiken. De korrels dient u dan op de tong te laten smelten, bijvoorbeeld vlak voor het slapen gaan. Voor zover er vragen zijn in de periodes tussen de consulten dan kunt u daarover natuurlijk bellen.

Reguliere medicatie tijdens de behandeling is geen probleem. Als u deze gebruikt houdt u in principe de voorgeschreven medicatie gewoon aan. De ervaring leert dat homeopathie ook in dat opzicht een aanvullende geneeswijze is.

TARIEVEN

1e consult € 110
vervolgconsult € 90